Nagyvilág

2012.09.13. 09:47

Kínos: hintából kellett kiszedni a 25 éves férfit

Devon, 2012.09.12. Elég kellemetlen dolog azzal felhívni a tűzoltókat, hogy 25 évesen valaki beszorul egy hintába. Pedig szegény srác csak az unokahúgának akart jót.

Devon, 2012.09.12. Elég kellemetlen dolog azzal felhívni a tűzoltókat, hogy 25 évesen valaki beszorul egy hintába. Pedig szegény srác csak az unokahúgának akart jót. Éppen a játszótéren szórakoztak, amikor megpróbálta lenyűgözni a kisbabát azzal, hogy megejtik első hintázását. Mivel a pici még nem tudott ülni, ölbe vette és úgy préselte magát a hintába. Azonban amikor megpróbált kiszállni, megdöbbenten vette észre, hogy nem sikerül.

Nem volt mit tenni, ki kellett hívni a tűzoltókat. Nekik sikerült kiszabadítani a játékos kedvű férfit, sőt még a hinta is megmarad, mivel nem kellett szétvágni, csak szétszedni. A tűzoltók jót nevettek a dolgon és remélik, hogy jó figyelmeztetés ez minden felnőttnek: A hinta a gyerekeké!

(forrás: Daily Mail)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!