Nagyvilág

2012.08.09. 15:44

Will Smith a sztár Guantánamoban

A rabok eddig a Harry Potter könyvekre voltak rákattanva, de megunták. Most elkezdték nézni a Kaliforniába jöttem sorozatot, ami nagyon teszik nekik.

A rabok eddig a Harry Potter könyvekre voltak rákattanva, de megunták. Most elkezdték nézni a Kaliforniába jöttem sorozatot, ami nagyon teszik nekik.A hírhedt börtön egy 28.000 darabos könyv-, és videótárral rendelkezik. A rabok eddig a Harry Potter könyveket adták kézről kézre, de mivel ebből már nem adnak ki újat, sokan ráuntak a varázsló történetére.

Most viszont rábukkantak egy ősrégi sorozatra, a Will Smith karrierjét elindító Kaliforniába jöttem sorozatra. Ami meglepő, hogy a sorozat még a 90-es években élte fénykorát és a humora is a kornak megfelelő. Manapság is látható még az egyik magyar csatornán, de közel sem annyira örökzöld, mint például a Rém rendes család. A könyvtáros ezért most megrendelte nekik mind a hat évadod, a rabok pedig már alig várják az "új" részeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!