Nagyvilág

2012.06.08. 15:51

3 hónapot töltött a víz alatt, elsőre beindult

Nem csak nálunk mennek rá a jégre oda nem illő járművekkel. Finnországban egy Subaru Legacy-t sikerült elsüllyeszteni.

Nem csak nálunk mennek rá a jégre oda nem illő járművekkel. Finnországban egy Subaru Legacy-t sikerült elsüllyeszteni. "Persze, elég vastag itt a jég" - ez akár utolsó mondatnak is elmenne. Szerencsére a sofőrnek nem történt baja, sőt, még arra is volt ideje, hogy leállítsa a motort és megmentse a kutyáját is. Majd végignézte, ahogy az autóját szép lassan elnyeli a jeges víz.

Most sikerült csak kihúzni a tóból, miután 3 hónapot töltött ott. A mentőcsapat kíváncsian nézte vajon mi történik ennyi idő alatt az autóval. Ha sarkítva nézzük: SEMMI! Első próbálkozásra beindult a motor. A szerencse annak köszönhető, hogy a motort leállította még mielőtt az a vízbe ért volna.

Azért indítás előtt még el kellett végezni néhány apróságot: kivenni egy élő halat a motortérből, feltölteni motorolajjal, kimerni a tanból a vizet, stb.De ezek ellenére is lenyűgöző, hogy mit kibírt ez a Subaru. Nagyon jó reklám lesz nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!