Nagyvilág

2008.09.12. 07:07

Letartóztatták Kanye West-et - nekiment egy lesifotósnak

<p>Letartóztatták Kanye West-et a Los Angeles-i repülőtéren csütörtökön, miután a Grammy-díjas rapper és testőre megtámadtak egy lesifotóst és összetörték a fényképezőgépét - közölték a reptér illetékesei pénteken.</p>

Az incidens helyi idő szerint csütörtök reggel történt, amikor West éppen fel akart szállni egy repülőgépre, és a paparazzó fényképeket akart készíteni róla. A rappernek ez nem tetszett, így ő és testőre nekimentek a fotósnak és földhöz vágták 10 ezer dollárt (1 millió 700 ezer forint) érő fényképezőgépét.

A rappert és a testőrt a reptér rendőrei tartóztatták le, ellenük vandalizmus a vád. Később mindkettejüket kiengedték óvadék ellenében egy Los Angeles-i rendőrörsről.

A 31 éves West eddig kilenc Grammy-díjjal büszkélkedhet. Legutóbb a vasárnapi MTV Videó Zenei Díjak-gálán lépett fel Hollywoodban, ahol új dalát adta elő. Legnagyobb sikerei közé tartoznak a "Stronger", a "Gold Digger" vagy az "American Boy" című dalok.

Nézze meg a videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!