Nagyvilág

2008.07.10. 17:04

Kutyaketrecben tartottak fogva egy férfit Harkov megyében

<p>Ukrajna – Harkov megye egyik vidéki mezőgazdasági vállalkozásának telephelyén egy kutyaketrecben tartottak fogva több mint egy héten át egy férfit, akit lopással gyanúsítottak.</p>

Az egy méter széles, ugyanilyen magas és alig két méter hosszú, betonacélból készült ketrecbe zárt férfit több mint egyhetes raboskodás után a rendőrség Szokol (Sólyom) elnevezésű különleges egysége szabadította ki. A terület őrzését ellátó vérebek nappali szálláshelyéül szolgáló ketrec az egyik Harkov megyei mezőgazdasági vállalat telephelyének udvarán állt.

Kiszabadítását követően a sértett elmondta, hogy a farm tulajdonosa és annak fia még június végén zárta be őt a ketrecbe, amely a szabad ég alatt állt. Ellátásáról csak annyiban gondoskodtak, hogy napjában kétszer belöktek neki egy-egy darab száraz kenyeret és egy flakon vizet. Két „étkezés” között pedig rendszeresen verték.

A vállalat vezetői azzal indokolták tettüket, hogy a ketrecbe zárt férfi egy tolvaj, aki rendszeresen fosztogatta a farmjukat.

A feltételezett tolvaj fogva tartóira akár 10 évig terjedő szabadságvesztést is kiróhat az illetékes bíróság.

– Palkó István –

  • Újszerű lottócsalás
  • Részegen tántorgott a bíró a pályán
  • Túl sok vizet ivott, belehalt
  • A nap képei  A nap képei 2008.07.09.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!