Nagyvilág

2008.05.11. 12:50

Harry kedvese átváltozik

<p>Chelsy Davy, Harry herceg 23 éves barátnője stílust vált, miután kiderült, hogy a miniszoknyás diáklányt jövő héten, Peter Philips herceg esküvőjén mutatják be hivatalosan II. Erzsébet brit uralkodónak.</p>

A milliárdos csemete rendkívül izgatottan várja az alkalmat, hiszen ez hercegnői élete kezdetét jelentheti.

Chelsy néhány hete már alaposabb figyelmet szentel nyilvános megjelenéseinek: egyre ritkább a mini, a kék szempilla, a reggelbe nyúló bulizás és a vodka-Red Bull koktél. A hiányos öltözetű partibabaként ismert zimbabvei származású diáklány szoknyái hosszabbak, cipői elegánsak és a színek is viszafogottak. A stílustanácsadó nem más, mint Vilmos herceg barátnője, Kate Middleton.

Chelsy Davy egy kétéves politikai és jogi posztgraduális kurzus felén van túl a Leeds-i egyetemen. A héten a lány lemondott a Harry által felajánlott fegyveres testőrökről, mert továbbra is "egy egyszerű diáklány életét kivánja élni".

Az ifjú hölgy négy éve ismerkedett meg Harry herceggel, és egy rövid szüntettől eltekintve felhőtlennek tűnik a kapcsolat, különösen mióta a trónörökös visszatért Afganisztánból, és Chelsy szerint "felnőtt".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!