Nagyvilág

2008.04.25. 13:49

Néger rasszistát vertek félholtra Ukrajnában

<p>Ukrajna – A nigériai állampolgárságú egyetemi hallgatót a fehéreket ócsároló kijelentései miatt verték immár sokadik ízben félholtra ukrán felebarátai.</p>

A Mikolajivi Makarov admirális Hajózási Egyetem fekete bőrű hallgatóját betört koponyával, eszméletlen állapotban találták meg a tanintézmény diákszállójának közelében. A sérültet azonnal kórházba szállították, ahol az elszenvedett testi sérülések mellett súlyos alkoholos befolyásoltságot állapítottak meg nála.

A néger fiatal nem először szerepel a helyi sajtó rendőrségi híreiben. A múlt év végén egyszer már kórházi ellátásra szorult amiatt, hogy a diákszálló vezetőjét „fehér majomnak” nevezte, minek következtében a hallótávolságon belül tartózkodó ukrán egyetemisták enyhén szólva pépesre verték.

Ebből nyilván nem tanult, mert nem sokkal később hasonló fenyítésben részesült, amikor az egyik bár asztalán letolt gatyában ócsárolta a szórakozóhely fehér vendégeit.

A mikolajivi fehér orvosok most éppen az életét igyekeznek megmenteni.

– Palkó István –

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!