Nagyvilág

2007.11.16. 09:59

Gyilkosság vádjával letartóztatták egy brit képviselő unokahúgát

<p>Gyilkosság vádjával letratóztatták Jessica Daviest Franciaországban csütörtök este - jelentette be a francia rendőrség.</p>

Quentin Davies brit munkáspárti képviselő unokahúgát azzal vádolják, hogy szombaton részegen leszúrt egy 24 éves fiatalembert.

Jessica Davies vasárnap hajnalban ment be egy párizsi rendőrörsre és bejelentette, hogy leszúrta egy ismerősét, nyugat-párizsi otthonában. A lány annyira részeg volt, hogy először nem hittek neki, de benntartották a rendőrségen.

A 28 éves lány egy bárban ismerkedett meg későbbi áldozatával, majd együtt mentek haza Jessica lakására. A rendőrség tájékoztatása szerint a vádlott nem emlékszik a gyilkosság körülményeire.

Quentin Davies, 63 éves brit képviselő idén nyáron azzal okozott nagy poltikai botrányt, hogy nem sokkal Gordon Brown munkáspárti miniszterelnök kinvezése előtt, otthagyta az ellenzéki konzervatív párt frakcióját és átült a kormánypárti képviselőcsoportba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!