Kétszáz négyzetméteren égett az erdő aljnövényzete Dombostanyán

Kétszáz négyzetméteren égett az erdő aljnövényzete Dombostanyán
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – Közlekedési balesetekhez, elektromos tűzhöz és égő erdőhöz hívták a megyei tűzoltókat pénteken.

Pénteken reggel Debrecenben, a Zúzmara utcában egy üzem területén két villanyoszlop közötti elektromos légvezeték gyulladt ki. A debreceni tűzoltók porral oltó készülékkel eloltották a tüzet, így a tűz nem terjedt tovább. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap délelőtt Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főúton. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt. A helyi tűzoltók feszültség mentesítették a járműveket. Az autóban két ember utazott őket a mentőszolgálat kórházba szállította. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Kétszáz négyzetméteren erdő aljnövényzete égett péntek délután Debrecenben, a Dombostanyán. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

halalos_nadudvar-14

Fotó: Matey István

Kerékpár ütközött személygépkocsival péntek este Nádudvar közelében. A kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a járművek roncsait szétválasztották és feszültség mentesítették azokat. A rendőrség a helyszínelés idejére kérte a tűzoltók segítségét az érintett útszakasz megvilágításban.

Árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap késő este Debrecen közelében a 4-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók feszültség mentesítették az autót és az üzemanyag folyást megszüntették. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították. Nagyobb anyagi kár keletkezett.Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés