Multimédia

2016.11.07. 12:57

Escape room bajnokság a szabadulószobák Mekkájában

Budapest - Logikai, ügyességi feladatok és egy rejtélyes, digitális kocka.

Budapest - Logikai, ügyességi feladatok és egy rejtélyes, digitális kocka.

Jövő márciusban Budapestre is megérkezik a Red Bull egyik legkülönlegesebb projektje, a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság.

A versenyre a Red Bull Mind Gamers honlapon lehet jelentkezni, a továbbjutáshoz pedig online logikai játékokat kell minél gyorsabban megoldani.

A budapesti selejtező november 29-én, kedden lesz a Raktár Klubban, a feladat a következő: húsz perc alatt kell kinyitni egy rejtélyes, digitális kockát. A középdöntőbe jutók négyfős nemzeti csapatokba szerveződnek, ahonnan negyven országos csapat jut ki a bajnokságra – számolt be a sokak által várt hírről a tech2.hu.

A szabadulószobák az elmúlt években a világon és Magyarországon is népszerűvé váltak. A játék lényege az, hogy egy zárt ajtók mögötti szobarendszerben hatvan perc alatt minél több ügyességi, logikai feladványt kell megoldani. Budapest ma már a szabadulószobák Mekkájának számít.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!