Multimédia

2016.09.13. 17:01

Gmailt használ? Ezt ki kell próbálnia!

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az ingyenes applikációval sokkal jobb lesz a levelezésünk.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az ingyenes applikációval sokkal jobb lesz a levelezésünk.

Egy nagyon hasznos, az e-maileket és teendőket átláthatóbban elrendező szolgáltatásnak most megjelent az ingyenes androidos alkalmazása, így a számítógép mellett már telefonon is használható – írja a hvg.hu.

A Sortd fejlesztői egy komoly problémát próbálnak megoldani: az e-mailjeink végtelen(nek tűnő) listáját akarják átláthatóvá tenni. A lényege, hogy letöltése után a Gmail oldalának szélén megjelenik egy Sortd-lehetőség, amelyre kattintva új elrendezést kapnak az e-mailek. Bal oldalon láthatók sorban a levelek úgy, ahogy megszoktuk, mellette viszont tematikus oszlopokat hozhatunk majd létre. Például tennivalólistát vagy már elintézett ügyek oszlopát, egy másik lehet például a találkozókat jelölő oszlop stb. A szolgáltatásnak most megjelent az ingyenes androidos alkalmazása is. Ha tehát valaki a Sortd oldalán a „Get Sortd” gombbal hozzáférést kér, majd e-mailben megkapja a visszaigazolást, akkor a webes felületről ismert módon mobilon és tableten is tudja használni az e-mailek átlátható(bb) rendszerét.

Ha kiválasztottuk, hogy milyen tematika szerint rendeznénk el az e-maileket, a leveleket a megfelelő helyre kell húzni. Itt a sorrendjük változtatható az e-maileknek, ahogy a tárgyuk is átírható, illetve az e-mailek között sima tennivalókat és emlékeztetőket is elhelyezhetünk a + ikonra kattintva.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!