Multimédia

2016.04.11. 13:16

Úttörő a piacon a digitális ajándékkártya

Az app jelez, hogy biztosan ne feledkezzünk el a határidőről.

Az app jelez, hogy biztosan ne feledkezzünk el a határidőről.

Egy új, Unigifter névre keresztelt, hazai megoldás egy olyan webes és mobilalkalmazás, amellyel a felhasználó digitális ajándékkártyákat vásárolhat, küldhet, és válthat be bármikor, bárhol. Ráadásul az app még jelez is, hogy biztosan ne feledkezzünk el a határidőről.

Tavaly, december 18-án indult útjára az Unigifter nevű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről meg tudja vásárolni a szolgáltató partnereinek digitális ajándékkártyáját, vagy a minden partner által elfogadott UniGifter kártyát.

Az elküldés során a kártya jelenleg szöveggel, hamarosan pedig képpel és videóval is személyre szabható lesz, valamint mások meghívása is könnyen megvalósíthatóvá válik.

Négyen dolgoznak rajta

A beváltás mindkét félnek egyszerű, hiszen a felhasználónak csak az okostelefonjára, a fogadó félnek pedig csak egy webre csatlakoztatott eszközre és a UniGifter rendszerében történő regisztrációra van szüksége, amely tárolja az ajándékkártyákat és a hozzájuk kapcsolódó egyedi vonalkódokat. Folyamatban van GPS-alapú és egyedi kedvezményeket biztosító szolgáltatások fejlesztése is.

A csapat elmondása szerint összesen négyen dolgoznak a projekten, és jelenleg mindannyian munka mellett.

Moldvay István, aki az ötletgazda is egyben, elmondta, hogy az alkalmazás koncepciója saját tapasztalatú problémán alapul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!