Multimédia

2012.12.05. 11:17

A Mikulás okostelefonon is figyel!

A modern korban már a Mikulásnak sem kell hosszú listákat bújnia azért, hogy kiderítse ki volt jó és ki volt rossz az idén. Csak egy applikáció kell hozzá!

A modern korban már a Mikulásnak sem kell hosszú listákat bújnia azért, hogy kiderítse ki volt jó és ki volt rossz az idén. Csak egy applikáció kell hozzá!Az új Windows Phone reklám kimondottan az ünnepi szezonra készült és a Mikulást mutatja be, amint épp egy app segítségével szűri meg a jó gyerekeket, amit aztán a telefon egy pofás kis csempén (tile) megjelenít. Úgyhogy kedves gyerekek aggodalomra semmi ok, mindenki meg fogja kapni a ajándékát (legalábbis aki jó volt).

A Windows Phone termékhez nem ez az első téli kampány. Korábban egy villámrandin használta az okostelefonját egy hóember (mondjuk ez elég bizarr ötlet).

A következő kampányokban Jessica Alba, Gwen Stefani és Will Arnett is bemutatja majd, hogy mennyire hasznosak ezek a kütyük. Reméljük azokat a reklámokat már nem a téli hidegben, hanem a tengerparton és bikiniben fogják forgatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!