Multimédia

2012.11.19. 09:59

Aki egy hónapot állt sorba az új Nintendoért

Triforce Johnson bátran vállalja nevét és fanatizmusát a Nintendo termékek iránt. 1 hónapig állt a sorban, hogy ő vehesse meg elsőként a Wii U konzolt. Beteges?

Triforce Johnson bátran vállalja nevét és fanatizmusát a Nintendo termékek iránt. 1 hónapig állt a sorban, hogy ő vehesse meg elsőként a Wii U konzolt. Beteges?New Yorkban, a Nintendo World áruház előtt állt már október 23-a óta. Az őrült ötlete szponzorációra is talált, így nem hiábavaló a várakozás. A Nintendo vele együtt ünnepelte az új konzol megjelenését vasárnap éjszaka.

Triforce rajongása nem elégül ki a folyamatosan konzolozásban, 1999-ben még a nevét is megváltoztatta a Zelda játék szent jelképére. A konzolt már mindenki kíváncsian várja, hiszen az elődje is karácsony előtt debütált és szétszedték érte a boltokat. A termék viszont sokaknak okozott csalódást a gyenge grafikája miatt és az Xbox el is happolta előle a hadonászós életérzést, amikor a Kinect kiegészítőt piacra dobta. Segítségével kontroller nélkül vághatjuk a levegőt. A Nintendo ragaszkodott a kézbe fogható irányításhoz, aminek megvannak a maga előnyei. A kérdés, hogy a grafika területén mennyit tudtak erősödni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!