mozi

2018.05.06. 09:34

Küzdelmek és örömök

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Családi viszonyok, várandósság, anyaság a filmkészítők szemével.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Családi viszonyok, várandósság, anyaság a filmkészítők szemével.

Számos film van, mely létezésünk fontos értékeit tárja a nézők elé. Természetesen az anyaságról is rengeteg alkotás szól.

Édesek és mostohák

Ebben a történetben egy szép, határozott nő beleszeret egy férfiba, akinek gyermekei vannak, valamint egy asszony, aki mindent megtenne férjéért. Hősünknek, Isabelnek meggyűlik a baja szerelme csemetéivel, de mindent elkövet azért, hogy helytálljon az anyaszerepben. A két nő között nem felhőtlen a kapcsolat, hiszen a volt feleség úgy érzi, megfosztják mindentől, amiért eddigi életében küzdött. Azonban egy váratlan fordulat következtében minden megváltozik, amikor kiderül, hogy az édesanya halálos beteg…

Várandósok

A filmben öt pár életébe nyerhetünk betekintést, ahol a szerelmeseknek a gyermekáldás küzdelmeivel és örömeivel kell szembenézniük. Sokan azt mondják, hogy egy gyermek megszületésével átalakul a párok élete. Azonban az alkotásban is láthatjuk, hogy már a várandósság ideje alatt változásokat lehet tapasztalni a leendő szülőknél, testileg és lelkiekben egyaránt. A filmben szereplő párok sorsa egybefonódik, az állapotos nők észreveszik magukon a változásokat, mindkét félben előtörnek a kérdések és a kétségek a közös jövővel kapcsolatban.

- NE -


[related-post post_id="3850847"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!