mozi

2013.01.14. 13:23

Magyar filmek az indiai filmfesztiválon

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Hat magyar film, köztük Jancsó Miklósé és Makk Károlyé mutatkozik be a napokban az indiai Pune Nemzetközi Filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Filmunió az MTI-t.

Budapest, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Hat magyar film, köztük Jancsó Miklósé és Makk Károlyé mutatkozik be a napokban az indiai Pune Nemzetközi Filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Filmunió az MTI-t.A filmmustra a Fókusz programban nyújt válogatást a magyar produkciókból. A közönség Groó Diana Vespa, Jancsó Miklós Oda az igazság!, Makk Károly Így, ahogy vagytok, Miklauzic Bence A zöld sárkány gyermekei, Vágvölgyi B. András Kolorádó kid és az elsőfilmes Vécsi Márton Diamond Club című alkotását láthatja.

A nyugat-indiai nagyváros 11. alkalommal ad otthont a január 17-ig tartó nemzetközi filmfesztiválnak. A rendezvény minden évben kiemelt figyelmet fordít egy-egy ország filmművészetére. Idén a magyar és a dél-koreai film került a középpontba.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!