mozi

2012.08.03. 13:30

Filmforgatás miatt lezárják vasárnap a pesti alsó rakpartot

Budapest, 2012. augusztus 3., péntek (MTI) - Filmforgatás miatt lezárják vasárnap délutántól estig a pesti alsó rakpart XIII. kerületi szakaszát, a megállási tilalom már szombaton életbe lép - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Budapest, 2012. augusztus 3., péntek (MTI) - Filmforgatás miatt lezárják vasárnap délutántól estig a pesti alsó rakpart XIII. kerületi szakaszát, a megállási tilalom már szombaton életbe lép - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.A Covert Affairs (a Magyarországon Kettős ügynök néven játszott) sorozat forgatása miatt szombaton 0 órától vasárnap 24 óráig megállási tilalom lesz a rakpart XIII. kerületi részén, a Radnóti lépcső környékén.

A forgatás vasárnap délután 5 órától este 8 óráig tart, erre az időszakra lezárják a rakpartot az Ipoly utca és a Margit híd között, a forgalom a felső rakparton folyik majd.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!