Megkérdeztük: Ön szükségesnek tartja-e a honvédség bevetését a határainkon?

Kovács Sándor
Kovács Sándor
Debrecen – Kovács Sándor úgy véli, meg kell védeni a határokat, amíg nem születik egy közös döntés. Nem tudja, mi lenne a helyes, egyrészt sajnálja a migránsokat, másrészt szerinte olyan nagy létszámban jönnek, hogy már az országunk érdekeit is nézni kell.

– A honvédség bevetése nem jelentene megoldást. Remélem, nem kerül erre sor, mert a hadsereg egy erőszakszervezet, előbb-utóbb komolyabb problémákat szülhet ez az egész – válaszolta Keresztesi Andrea.

Keresztesi Andrea Keresztesi Andrea ©

Széles Fruzsina szerint sürgetően tenni kell valamit az ügyben. Túl sokan vannak a menekültek, mondja, ő megnyugodna, ha nem jönnének már ilyen nagy számban.

Széles Fruzsina Széles Fruzsina ©

 

– Jó lenne, ha vissza tudnánk fogni a menekültáradatot, de nem a honvédség bevetése lenne a jó megoldás, annak nem lenne jó vége, én inkább a békés megoldások híve vagyok – mondta Molnár Johanna.

Molnár Johanna Molnár Johanna ©

– Szükség lenne rá, hogy megfelelő fellépéssel visszaszorítsák a migránsokat – ezt már Pintér Szabolcs válaszolta, – hiszen hiába készült el a szögesdrót kerítés, azt is ki tudták játszani.

Pintér Szabolcs Pintér Szabolcs ©

Lovas Gergő szerint még nem durvult el annyira a helyzet, hogy szükség lenne a katonákra, de később, ha nem lehet a menekülteket megállítani, már indokolt lenne a jelenlétük.

Lovas Gergő Lovas Gergő ©

HBN|Fotók: Molnár Péter