Megkérdeztük: Ön is úgy gondolja, hogy a ,,pénz nem boldogít”?

Megkérdeztük: Ön is úgy gondolja, hogy a pénz nem boldogít?
Megkérdeztük: Ön is úgy gondolja, hogy a pénz nem boldogít?
Debrecen – Vajon a pénz a kulcs a gondtalan élethez? Olvasóink megmondják a választ!

– Egy ideig jó érzés lehet gazdagnak lenni, de a pénz nem boldogít. Nem lehet érte sem szeretetet, sem barátokat vásárolni – osztotta meg velünk gondolatait Zahorján Kitti.

Hegyi Gergő viszont úgy véli, valamennyire mégiscsak boldogít a pénz. Mint mondta, érzelmeket nem lehet érte venni, de könnyebb az ember élete, ha nem kell aggódni az anyagiak miatt.

– Nem boldogít a pénz. A gazdag embernek nincsenek igaz barátai, mert akiket annak hisz, azok a pénze miatt vannak vele. De mi lesz, ha elfogy a pénz? – tette fel a kérdést Horváth Regina.

Vaszjosku Dávid szerint nem a pénz, hanem a szellemi értékek boldogítanak. Megjegyezte, a családi békét és a szerelmet nem lehet pénzzel megvenni, azok pedig többet érnek mindennél.

Dobi Zsófia úgy véli, a gazdag emberek nem felhőtlenül boldogok attól, amiért sok pénzük van. Hozzátette, akinek sok van, az egyre többet akar, de ez nem feltétlenül jó. Hangsúlyozta, vannak országok, ahol nem használnak pénzt, mégis boldogok.

– Öt évvel ezelőtt azt mondtam volna, boldogít. Ma azt mondom, szükséges a boldoguláshoz, de nem lehet mindent megkapni érte cserébe. A becsület értéke például felbecsülhetetlen – szögezte le Szlávik Sándor.

HBN|Fotók: Matey István


A milliárdos vagyon kötelez is
Debrecen – A leggazdagabb hajdú-bihari vállalkozók sem képesek arra, hogy minden rászorulónak adjanak.

hirdetés