Magyarország

2018.10.04. 13:00

Negyvenezren a Modemben

Debrecen - A vártnál is több nézőt vonzott a művészeti központ gigantikus tárlata.

Debrecen - A vártnál is több nézőt vonzott a művészeti központ gigantikus tárlata.

Nagy meglepetésben részesültek csütörtökön az Impressziók kiállítás negyvenezredik látogatói. A szerencsések a debreceni Bolyai János Általános Iskola nyolcadikosai voltak, akiket a tárlat megtekintését követően Koroknai Edit, a Modem ügyvezetője és dr. Papp László polgármester köszöntött.

A Modem történetének eddigi legnagyobb jelentőségű kulturális eseménye az Impressziók kiállítás, ami a szakmai stáb munkájának köszönhetően nemcsak Debrecenben, hanem országosan is nagy érdeklődést váltott ki, hiszen hazánk minden pontjáról érkeztek látogatók. A csütörtöki köszöntő egyben a tárlat végének beharangozója is, hiszen már csak ezen a héten látogatható – közölte Papp László polgármester a szerencsés csoport fogadásán.

Koroknai Edit a diákoknak felsorolta, milyen ajándékokkal készültek nekik: az osztály a Modemben tarthatja a ballagási bankettjét, lehetőséget kaptak falmászásra, jégkorcsolyázásra, gyárlátogatásra, valamint éves Modem-bérletet is kapnak. A köszöntést követően a gyerekek a képzőművészeti élmény mellett egy-egy Impressziók könyvvel is gazdagodtak.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!