Magyarország

2018.08.19. 10:29

Kimagaslót alkottak, kitüntetést kaptak

Budapest - Megyénkbeli kiválóságok is szerepelnek az állami ünnep alkalmából elismertek között.

Budapest - Megyénkbeli kiválóságok is szerepelnek az állami ünnep alkalmából elismertek között.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterhelyettese és Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár augusztus 20-a alkalmából Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket, valamint Móra Ferenc-, Pauler Gyula-, Szinnyei József-díjakat adott át pénteken a Pesti Vigadóban.

Az elismertek között megyénkbeli kiválóságok is szerepelnek a Kormany.hu oldalon közzétett névsor szerint.

Kimagasló tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült dr. Deák György, a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara Alkalmazott Kémiai Tanszékének egyetemi docense, Győri József, a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona igazgatója, dr. Kovács Ábrahám, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Teológiai Intézete Dogmatikai Tanszékének és a Partiumi Keresztény Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara Teológiai Tudományok Tanszékének egyetemi tanára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!