Magyarország

2018.06.21. 08:52

Kifutóra léptek a szépségverseny döntősei

Debrecen - A döntős lányoknak venniük kell az akadályokat, ha a dobogó legfelső fokára akarnak lépni.

Debrecen - A döntős lányoknak venniük kell az akadályokat, ha a dobogó legfelső fokára akarnak lépni.

A Miss Perfect Hungary Szépségverseny nem ért véget a hétvégén, valójában akkor kezdődött el csak igazán. A Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség- és Divat Fesztiválon megrendezett válogatón már láthattuk a lányokat, de az ő menetelésük tovább folytatódik. A döntőig számtalan megpróbáltatáson kell helytállniuk, ám mindannyian tudják, hogy a szépségnek ára van, ezért mindent megtesznek, hogy sikeresen vegyék az akadályokat. A fesztivál után egy napot pihenhettek, volt arra egy kevés idejük, hogy feltöltődjenek, a legjobb formájukat hozzák. Keddtől a csajoknak nincs pihenés, meg kell mutatniuk, hogy ők a ­korona jogos tulajdonosai!

Akár a menyasszonyok

Bizonyára a legszebb 10 hölgy közül a legtöbben már elgondolkodtak azon, hogy milyen ruhában fognak egyszer az oltár előtt állni. Az álmok mára valósággá válhattak, hiszen kedden egy debreceni szalonban részt vehettek egy menyasszonyiruha-próbán, ahol királynőként tündökölhettek. Magukra ölthették a legszebb darabokat, az utolsó kiegészítőkig mindent felpróbálhattak. De természetesen ez csak a kezdet volt, szerda reggel az egyik fodrászatba érkeztek a lányok, ahol izgatottan várták, hogy milyen frizurát és sminket fognak nekik varázsolni a hajszobrászok és a kozmetikusok. A várakozás meghozta a várt eredményt, mindenki a kifutón érezhette magát. A végső megmérettetés előtt a mozgást nem lehet kihagyni, amit a szervezők is tudnak, így a döntősök útja a szépségszalonból egészen egy fitneszteremig vezetett.

Mert edzeni kell

Az edzésen felpöröghettek a lányok az estére, ami nem volt hátrány, hiszen a délutáni fotózások után este a színpadon tudhatták magukat, ahol egy divatbemutatón kellett kihozniuk magukból a maximumot.

Nem meglepő, hogy a bemutató után elfáradtak a szépségek, de ezen a héten nem a pihenésé a főszerep. Csütörtökön számos próbán kell a legjobb tudásukat és mozgásukat hozniuk ahhoz, hogy a pénteki finálén csillagokként pompázzanak. Nem könnyű számukra ez a néhány nap, de megér minden fáradalmat, hiszen közöttük van a királynő, aki képviselheti Magyarországot a világversenyen Los Angelesben.

NE


[related-post post_id="3897989"]

[related-post post_id="3897201"]

[related-post post_id="3894902"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!