Magyarország

2016.07.11. 11:29

Tekerjen át egy remek útitárssal Debrecenből Nyírbátorba

Debrecen, Nyírbátor - Biciklizzen közel egy órán keresztül Debrecenből a nyírségi városba, de nem egyedül. Garantáljuk, hogy kalandos útban lesz része. 

Debrecen, Nyírbátor - Biciklizzen közel egy órán keresztül Debrecenből a nyírségi városba, de nem egyedül. Garantáljuk, hogy kalandos útban lesz része. Csak a dokumentáció kedvéért: Debrecen meg Sámson között tíznél gyorsabban nem lehet menni, mert szétveri a gépet, a kerekedet, meg az ízületeted. Van kerékpárút, bár inkább ne lenne, ez nagyon ratyi. Szóval hiába lehetne elviekben itt harmincöttel döngetni, kénytelen vagy nyolc kilométer/órával poroszkálni. Na hol vagyunk gyerekek, ki tudja megmondani? Sámson. Egy satufék.



Jófajta út. Na hol egy kocsma? Hadd igyak valamit. Kitikkadtam. A kulacsomból elfogyott a víz, meg kell tölteni... Vettem teát, fagyit, a kulacsomat megtöltettem vízzel. Még a teát bevedeljük, utána megyünk. Most tartok 25 km-nél, amiből 12 km a Debrecenben, városon belüli kóringyálás volt.


Fotó: youtube.com


Még hátra van szerintem 40, szóval nem fogok ücsörögni sokat, hanem megyek. Egyszer eljöttem Adonyba biciklivel, akkor még a mountain bike-om volt meg, nem tudom milyen felindulásból, majd megdöglöttem, mire ideértem....Mesélek, regélek, most majdnem átdobtam magam a kormányon...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!