Magyarország

2015.02.10. 13:30

Egymás torkának estek

Budapest - A nemzeti és az uniós források elapadása „térdre kényszerítheti” Simicska Lajost.

Budapest - A nemzeti és az uniós források elapadása „térdre kényszerítheti” Simicska Lajost.Az Orbán-Simicska háború Nyugaton is téma; Ebben a háborúban Simicska vesztésre van ítélve; Ráront Orbánékra a Simicska-birodalom?; Egymilliárdot ért Simicska egynapos forradalma; Simicska Orbán sok „szennyes titkát” ismeri…” – csak néhány szalagcím annak érzékeltetésére, hogy a hazai sajtó miként tálalta a Fidesz erős embereinek egymásnak feszülését.

Mellár Tamás közgazdász professzor a történtek kapcsán a Naplónak úgy fogalmazott, hogy ebből a csatából csak Simicska Lajos kerülhet ki vesztesen, hiszen nemzeti és uniós források híján aligha lesz képes fenntartani a hathatós politikai segédlettel az elmúlt években felépített cégbirodalmát. Az egyetemi tanár attól nem tart, hogy Simicska kiszorításával a Fidesz gazdasági hátországa is megrendül, hiszen (mint mondta) a Garancsi Istvánok, a Mészáros Lőrincek és a Hernádi Zsoltok révén már felépült egy másik gazdasági hátország.

Petschnig Mária Zita, a Pénzügykutató Zrt. főmunkatársa is legfeljebb azon lepődött meg, hogy vezető újságírók hogyan voltak képesek szemrebbenés nélkül egyik oldalról a másikra átállni.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!