Magyarország

2012.11.29. 14:39

Jobbik: szánalmas a kormánypártok és az "egyesült baloldal" nagykoalíciója

Budapest, 2012. november 29., csütörtök (MTI) - A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az "egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba szerveződik". Erről Volner János beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Budapest, 2012. november 29., csütörtök (MTI) - A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az "egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba szerveződik". Erről Volner János beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján.A jobbikos politikus arra a hírre reagált, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila, az MSZP vezetője és az Együtt 2014 Választói Mozgalom nevében Bajnai Gordon volt miniszterelnök, a bejegyzés alatt álló Haza és Haladás Egyesület első embere is felszólal azon a vasárnapi demonstráción, amelyet a jobbikos Gyöngyösi Márton hétfői kijelentése elleni fellépésül kezdeményezett a Facebookon a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány.

A Tömegtüntetés a nácizmus ellen címmel a Kossuth térre meghirdetett eseményt - a közösségi oldalon olvasható információk szerint - a szervezet kezdeményezésére a Mazsihisz, a Hit Gyülekezete és az Élet Menete Alapítvány szervezi.

Volner János "szánalmas kutyakomédiának" nevezte azt, hogy az ellenzéki pártok a kormányoldallal közösen vesznek részt a fenti szervezetek által szervezett eseményen. A jobbikos politikus gratulált a Fidesz politikusainak ahhoz, hogy nyíltan felvállalják a Bajnai Gordonnal és a Mazsihisszel alkotott nagykoalíciós tüntetést. "Így legalább mindenki láthatja, hogy ki kivel van és ki kinek próbál megfelelni" - fogalmazott Volner János.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!