Magyarország

2012.09.20. 14:36

Elfogtak egy körözött férfit Mátraszőlősön

Eger, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Hónapok óta bujkált a Nógrád megyei Mátraszőlősön, egy használaton kívüli épületben egy körözött férfi; szerdán fogták el a rendőrök - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Eger, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) - Hónapok óta bujkált a Nógrád megyei Mátraszőlősön, egy használaton kívüli épületben egy körözött férfi; szerdán fogták el a rendőrök - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.Soltész Bálint tájékoztatása szerint az egri férfi ellen több budapesti kerületi rendőrkapitányság is országos körözést adott ki csalás miatt. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást, és együttműködött a rendőrökkel.

A sajtószóvivő hozzátette: a héten elfogtak a hevesi rendőrök egy másik körözött férfit és egy nőt is, akik jogerősen kiszabott börtönbüntetésük letöltésére nem vonultak be a büntetés-végrehajtási intézetbe.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!