Magyarország

2012.08.08. 12:17

Sziget - Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök a fesztiválon

Budapest, 2012. augusztus 8., szerda (MTI) - Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök a Sziget Fesztivál mínusz első napján külföldieknél - tudatta a rendőrség szerdán honlapján.

Budapest, 2012. augusztus 8., szerda (MTI) - Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök a Sziget Fesztivál mínusz első napján külföldieknél - tudatta a rendőrség szerdán honlapján.A közlés szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy embert állítottak elő még kedden késő este.

A rendőrök két külföldi férfi sátrában és ruházatában több kérdőjel lenyomatú tablettát, illetve előre becsomagolt növényi származékot találtak.

Közölték azt is, hogy ugyancsak kedden a kora reggeli órákban a "K" hídnál lévő beléptető kapunál bukkantak kábítószergyanús anyagokra két másik külföldinél.

A férfiak elmondása szerint a csomagok tartalma marihuána, amelyet saját fogyasztásra szántak - olvasható a közleményben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!