Magyarország

2012.08.16. 11:42

Meghalt a decsi kutyatámadásban megsérült fiú

Szekszárd, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - Meghalt csütörtök délelőtt a szekszárdi Balassa János Kórházban a múlt héten, a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen kutyatámadásban megsérült kilencéves fiú - közölte a kórház főigazgatója az MTI-vel.

Szekszárd, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - Meghalt csütörtök délelőtt a szekszárdi Balassa János Kórházban a múlt héten, a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen kutyatámadásban megsérült kilencéves fiú - közölte a kórház főigazgatója az MTI-vel.A gyermeknek, akinél hétfőn állt be az agyhalál, összeomlott a vérkeringése - tájékoztatott Muth Lajos.

A kisfiút múlt szerdán házuk udvarán támadta meg az ott tartott három rotweiler. A kutyák a hónalján, combján sebesítették meg a gyermeket, akit kivérzéshez közeli állapotban szállítottak kórházba, majd újraélesztettek.

Az esetet követően az állatokat megfigyelés céljából zárlat alá helyezték, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanújával indított eljárást.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!