Magyarország

2012.08.14. 10:58

Kisiklott egy tehervagon Szolnoknál - jelentős késések a vonalon

Budapest, 2012. augusztus 14., kedd (MTI) - Kisiklott egy tehervagon Szolnoknál kedd délelőtt; senki sem sérült meg, de az érintett vasútszakaszon 30-70 perccel hosszabb menetidővel közlekednek járatok - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Budapest, 2012. augusztus 14., kedd (MTI) - Kisiklott egy tehervagon Szolnoknál kedd délelőtt; senki sem sérült meg, de az érintett vasútszakaszon 30-70 perccel hosszabb menetidővel közlekednek járatok - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.A közlemény szerint a Szolnokot elhagyó szerelvény közepén lévő egyik vagon eddig tisztázatlan körülmények között egy tengellyel kisiklott. A balesetben személyi sérülés nem történt. A MÁV és a hatóságok szakemberei dolgoznak a helyreállításon és a baleset körülményeinek vizsgálatát is megkezdték.

A műszaki probléma miatt a Budapest–Újszász–Szolnok, a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza, valamint a Hatvan–Szolnok és a Vámosgyörk–Újszász–Szolnok vasútvonalon 30-70 perces késések várhatók.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!