Magyarország

2012.08.23. 10:49

Kábítószerrel próbált a bejutni egy rendezvényre egy szegedi fiatal

Szeged, 2012. augusztus 23., csütörtök (MTI) - Kábítószerrel akart bulizni egy fiatal a Szegedi Ifjúsági Napokon, azonban a kábítószer-kereső kutya kiszagolta a drogot, így a szegedi fiú már a beléptetésnél lebukott - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Szeged, 2012. augusztus 23., csütörtök (MTI) - Kábítószerrel akart bulizni egy fiatal a Szegedi Ifjúsági Napokon, azonban a kábítószer-kereső kutya kiszagolta a drogot, így a szegedi fiú már a beléptetésnél lebukott - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.Szenti Szabolcs elmondta: a rendőrség ebben az évben is határozottan lép fel a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetőivel szemben, ezért a beléptetést az egyenruhások is figyelemmel kísérik. Ennek során csütörtök hajnalban a kábítószer-kereső kutya jelzésére a rendőrök átvizsgálták a fiatalember ruházatát. Mint kiderült, a néhány nap múlva 18 éves fiúnál saját fogyasztásra volt a kábítószer. Ellene visszaélés kábítószerrel vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - tette hozzá a százados.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!