Magyarország

2012.07.20. 16:15

Marihuánát találtak a Kvarner IC-n egy zenei fesztiválról hazafelé tartó francia társaságnál

Kaposvár, 2012. július 20., péntek (MTI) - Marihuánát találtak a Horvátország irányába kilépő Kvarner IC nemzetközi gyorsvonat utasainak ellenőrzésekor egy zenei fesztiválról hazafelé tartó francia állampolgárokból álló társaságnál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei - közölte NAV Dél-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtófelelőse pénteken az MTI-vel.

Kaposvár, 2012. július 20., péntek (MTI) - Marihuánát találtak a Horvátország irányába kilépő Kvarner IC nemzetközi gyorsvonat utasainak ellenőrzésekor egy zenei fesztiválról hazafelé tartó francia állampolgárokból álló társaságnál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei - közölte NAV Dél-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtófelelőse pénteken az MTI-vel.Bus Szilvia pénzügyőr alezredes tájékoztatása szerint a "gyanúsan idegesen viselkedő" francia állampolgároknál összesen kilenc gramm marihuánát találtak a csütörtöki ellenőrzés során.

A pénzügyőrök a francia utasokat leszállították a vonatról, a kábítószert lefoglalták, majd az ügyet kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanújával átadták a nagyatádi rendőrkapitányságnak.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!