Magyarország

2012.07.20. 13:14

Belügyminisztérium: az MSZP vádaskodása minden bizonyítékot nélkülöz

Budapest, 2012. július 20., péntek (MTI) - A Belügyminisztérium közlése szerint minden konkrét bizonyítékot nélkülöz Nyakó István (MSZP) vádaskodása azzal kapcsolatban, hogy Tállai András államtitkárnak köze lenne két pedagógus elbocsátásához.

Budapest, 2012. július 20., péntek (MTI) - A Belügyminisztérium közlése szerint minden konkrét bizonyítékot nélkülöz Nyakó István (MSZP) vádaskodása azzal kapcsolatban, hogy Tállai András államtitkárnak köze lenne két pedagógus elbocsátásához.A szocialista országgyűlés képviselő korábban nyílt levélben fordult Tállai Andráshoz a mezőkövesdi középiskolából elbocsátott két tanár ügyében.

"A valódi mondanivalóval, megoldási javaslatokkal nem rendelkező MSZP régi bolsevik módszerrel, személyes támadással igyekszik e hiányosságáról elterelni a figyelmet" - tartalmazza a tárca pénteki reagáló közleménye.

Mint írják, a Nyakó István minden konkrét bizonyítékot nélkülöző vádaskodása személyében támadja Tállai Andrást, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkárát "ahelyett, hogy az emberek valódi problémáival foglalkozna".

Tállai András ezért arra kéri Nyakó Istvánt, hogy próbáljon megoldási javaslatokkal előrukkolni az emberek valódi problémáira, a lejáratási szándékot és a rágalmakat pedig visszautasítja.

Nyakó István korábban azt közölte: a két pedagógust szocialista kötődésük miatt bocsátották el, miután az iskolájuk átkerült az Egri Főegyházmegye fenntartásába. 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!