Magyarország

2008.10.16. 08:32

Állásbörze a SYMA Csarnokban

<p>Állásbörzét rendez a HVG csütörtökön és pénteken a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban délelőtt 11-től este 7-ig. A céges seregszemlén összesen 95 kiállító állít standot, több mint 900 négyzetméteren. A jelentkezők között 15 egyetem, főiskola és más képző intézmény is van.<BR /></p>

A korábbi évek tapasztalat alapján a cégek többsége gazdasági, pénzügyi, mérnöki és informatikai végezettséget igénylő pozíciókat ajánl.

Bölcsész, marketing, kommunikációs és HR-es állásokat, a vállalatok negyede kínál, gyakornoki pozíciót pedig a cégek 40 százaléka tud felajánlani - mondta el a Független Hírügynökségnek Sipos Mária, a börzét szervező Frissdiplomás Kft. marketing munkatársa.

A rendezvényen az állás- és képzési ajánlatokon kívül számtalan szakmai program, illetve gyakorlási lehetőség várja a fiatalokat, amelyek a munkakeresésre való felkészülésben nyújtanak segítséget.

 Lesz próbainterjú, tanácsadás egy jó pályázati csomag (önéletrajz és kísérőlevél) megírásához, és grafológiai gyorselemzés is.

Részletes program a www.hvgallasborze.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!