Magyarország

2008.10.20. 08:34

Elfogták a balotaszállási gyilkost?

<p>A rendőrség elfogott egy 20 éves jásszentlászlói fiatalembert, akit a balotaszállási gyilkossággal gyanúsítanak.</p>

A balotaszállási tanyán brutálisan lemészároltak és egy baltával feldaraboltak, majd felgyújtottak egy embert, a holttestből csak csontokat találtak meg pénteken. Az elfogás körülményeiről részleteket egyelőre nem közöl a rendőrség. Annyit tudni, hogy a gyilkosság október 12-ére virradóra történt.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, pénteken emberi maradványokat találtak egy tanyán a Bács-Kiskun megyei Balotaszálláson. A megtalált maradványok alapján azt állapították meg a nyomozók, hogy az áldozatot brutálisan lemészárolták és egy baltával feldarabolták, majd elégették. A helyszíneléskor az is kiderült, hogy a gyilkos egy talicskát is használt - valószínűleg a tetem eltüntetéséhez. a helyszíneléskor egyébként több helyiségben is vérnyomokat találtak a falakon.

Az épületben két német férfi élt 12 éve, csak egyik szomszédjukkal tartották a kapcsolatot. Ő jelentette be, még pénteken a rendőrségen, hogy egy hete nem látta barátait. Az autójukat egyébként megtalálták a Tanya udvarán. Pénteken még nem lehetett tudni, kinek a holttestét találták meg.

Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a rendőrök elfogtak egy 20 éves jászszentlászlói férfit, akit balotaszállási emberöléssel gyanúsítanak.

Annyit tudni, hogy a férfi a gyanú szerint október 12-ére virradóra ölhette meg a tanyán lakó férfit, akit azután a hátsó udvarban feldarabolt és elégetett. Azt, hogy pontosan milyen körülmények között fogták el a férfit és hogyan került a rendőrség látókörébe, egyelőre nem hozták nyilvánosságra a nyomozás vezetői. A hivatalos rendőrség tájékoztatásból egyébként kiderül, hogy az áldozat férfi és magyar neve van: T. Gyula.
Előzmény: · Brutális gyilkosság egy tanyán Brutális gyilkosság 2008.10.19

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!