Videó: Egyedi trükkel juthatott milliókhoz a debreceni férfi

Videó: Egyedi trükkel juthatott milliókhoz a debreceni férfi

Debrecen - A 64 éves férfi akciófilmbe illő személyazonosságot talált ki magának azért, hogy hitelesen félre tudja vezetni áldozatait - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A debreceni nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.
Így telt a tűzoltók csütörtöki napja

Így telt a tűzoltók csütörtöki napja

Hajdú-Bihar - Többek között balesethez és tűzhöz is vonulniuk kellett csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Rendőrök olvastak mesét a kis betegeknek

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök mesét olvastak és játszottak a gyerekekkel - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Sikeresen zárult a tréning első modulja

Debrecen - A Debreceni Törvényszék I.K.O.N. (Igazságügyi Kiválóságok Oktatási és Nevelési) csoportjának tréningje 2018. október 3-án indult el a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán.

Lőszermentesítés a Hortobágyon

Nádudvar - Két szakaszban valósult meg a Nádudvar, Nagyiván, Kunmadaras és Karcag települések területén található egykori bombázólőtér tájrehabilitációja.
Hamis rendszámmal a határon

Hamis rendszámmal a határon

Ártánd - Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.
Sok dolga akadt a hatóságoknak szerdán

Sok dolga akadt a hatóságoknak szerdán

Hajdú-Bihar - Balesethez és lehasadt ágakhoz vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Strasbourgi lövöldözés - A TEK és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét

Budapest - A strasbourgi terrorcselekmény miatt a kormány nemzetbiztonsági kabinetje úgy döntött, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség megerősíti a karácsonyi vásárok védelmét - tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerda este az MTI-t.
Elismerést kaptak a hősiesen helyt álló tűzoltók

Elismerést kaptak a hősiesen helyt álló tűzoltók

Debrecen - Bátorságukért, hősies helytállásukért vehettek át többen elismerést december 12-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. Mellettük több kolléga kerek születésnapja alkalmából kapott ajándéktárgyat olvasható a katasztrófavédelem közleményében.
Hamar véget ért a kocsikázás

Hamar véget ért a kocsikázás

Polgár - A 31 éves férfi egy ismerőse autóját tulajdonította el, majd balesetet okozott vele. A hajdúnánási nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu-n.

Consilium Peritorum - Három „érem” is Debrecenbe került

Debrecen - A Debreceni Törvényszék illetékességi területén idén kinevezett bírák, titkárok és fogalmazók is részt vettek az Országos Bírósági Hivatal által rendezett Consilium Peritorumon - olvasható a Debreceni Törvényszék közleményében.

OGY - Önálló közigazgatási bírósági rendszer jön létre

Budapest - A közigazgatási jogviták rendezésére önálló, kétszintű bírósági rendszer létesül a Közigazgatási Felsőbíróság és a közigazgatási törvényszékek felállításával.
Kedden is sűrű napja volt a hajdú-bihari tűzoltóknak

Kedden is sűrű napja volt a hajdú-bihari tűzoltóknak

Hajdú-Bihar - Három karambolhoz riasztották őket, de egy sámsonkerti háztűzhöz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
A vita hevében szúrhatott a gyanúsított

A vita hevében szúrhatott a gyanúsított

Hajdúszoboszló - Az 54 éves nő életveszélyes sérüléseket okozott élettársának - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Jutalék megszerzése érdekében hamisított szerződést az üzletkötő a vád szerint

Debrecen, Hajdúszoboszló - A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat az ellen az üzletkötő ellen, aki az egyik ügyfele lakás-előtakarékossági szerződését hamisított aláírással azért módosította, hogy jutalékot és bónuszpontokat szerezzen - áll a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség közleményében.

Kamion műszaki mentése miatt zárták le a 47-es főutat Tépénél

Tépe - A munkálatok még az éjszaka befejeződtek, azóta zavartalan a forgalom a környéken.

Egy ember meghalt egy hajdúsámsoni tűzben

Budapest - Leégett egy faház a Hajdúsámsonhoz tartozó Sámsonkertben, a Számadó utcában kedden késő éjszaka, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán hajnalban az MTI-vel.
Baleset történt Létavértes és Bánk között

Baleset történt Létavértes és Bánk között

Bánk, Létavértes - Frontálisan karambolozott két személygépkocsi a Létavértes és Bánk közötti, 4814-es úton, Monostorpályi közelében - közölte a katasztrófavédelem.

Közlekedésbiztonsági előadást tartottak Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény - A Debreceni Törvényszék 2018. december 11-én a Nyitott bíróság program keretén belül ezúttal Hajdúböszörményben hozta a figyelem középpontjába a TÖRÉS-PONT elnevezésű közlekedésbiztonsági előadást - olvasható a Debreceni Törvényszék oldalán.

Almát kaptak a szabályosan közlekedők

Balmazújváros - A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság 2018. december 11-én "alma-citrom" elnevezésű közlekedési akciót szervezett - írja a rendőrség.

Lőszermentesítés a Hortobágyon

Hortobágy - Két szakaszban valósult meg a Nádudvar, Nagyiván, Kunmadaras és Karcag települések területén található egykori bombázólőtér tájrehabilitációja.
A balesetek napja volt a hétfő Debrecenben, sofőrök és gyalogosok is megsérültek

A balesetek napja volt a hétfő Debrecenben, sofőrök és gyalogosok is megsérültek

Debrecen - Debrecenben négy személyi sérüléssel járó baleset történt egy nap alatt. A szabályok betartásával megelőzhetőek a közlekedési balesetek - hívja fel a figyelmet közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Buli után rabolhatták ki ismerősüket

Berettyóújfalu, Debrecen - A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat három férfi ellen, akik szórakozásból hazafelé tartva utolérték egy ismerősüket, őt megverték, majd értékeit elvették - áll a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség közleményében.

Vádemelés az éjjeli kaland ügyében

Püspökladány - A Püspökladányi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat a vádlottak ellen, akik Sárrétudvariban egy zárt telephelyről kihoztak egy gépkocsit és azzal Nádudvarra mentek, majd a járművet visszavitték Sárrétudvariba - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség közleményében.
Összeütközött két kamion a 42-es főúton

Összeütközött két kamion a 42-es főúton

Hajdú-Bihar - A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták - áll a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
Villanyoszlopot döntött egy autós este Debrecen belvárosában

Villanyoszlopot döntött egy autós este Debrecen belvárosában

Debrecen - Villanypóznának rohant egy autós hétfő este Debrecen belvárosában, a Rákóczi utcában. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült.
A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

Budapest - A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség hétfőn honlapján.

Ütközés történt a Gázvezeték utcán

Debrecen - A baleset a Gázvezeték utca és a Kanális utca kereszteződésében történt - közölte a katasztrófavédelem.
Mindenhol figyelnek és biztonságot adnak

Mindenhol figyelnek és biztonságot adnak

Debrecen - A haza védelmének, a haza biztonságának a polgárőrség az egyik legfontosabb társadalmi pillére. Interjú dr. Túrós Andrással, az Országos Polgárőr Szövetség elnökével.
Rendőrkézen a budapesti férfi

Rendőrkézen a budapesti férfi

Ártánd - A biharkeresztesi rendőrök elfogatóparancs alapján fogtak el egy férfit - olvasható a police.hu-n.
 
Előző
123456