Magyarország

2008.09.18. 10:58

Többen is jelen voltak, mikor Barborka meghalt?

<p>Pozsony - Újabb kérdőjelek a Újudvarnál holtan talált szlovák diáklány ügyében.</p>

A szlovák rendőrség nem zárja ki, hogy a pozsonyi házban, ahol Barborkát megölték, az első számú gyanúsított, azóta öngyilkos Neville-en kívül mások is voltak. És mások is megerőszakolták a lányt, mielőtt megfojtották volna.

A szlovák cas.sk hírportál pozsonyi rendőrségi illetékesekre hivatkozva közli: a test még Magyarországon van, ám már folyik az ügy és bizonyítékok átadása a szlovák nyomozóknak. Amint erre sor kerül, (az átadás folyamatát hetekben mérik) a szlovákoknak lehetőségük lesz bizonyítani azon feltevésüket, hogy talán nem egymagában Neville tehető felelőssé Barbora halááért.

Közvetett bizonyítékok, tanúvallomások alapján ugyanis vizsgálnak egy olyan szálat, mely szerint a gyilkosság elkövetésének idején Neville-en és anyósán kívül mások is ott voltak a házban, ahol Barborkát megölték. A szlovák nyomozók azt sem zárják ki, hogy mielőtt megfojtották a lányt, többen is megerőszakolták.
- Kisalföld -
· Barbora barátja felakasztotta magát
· Felismerni vélték a holtan talált lányt
· Hasonlóságok - ő az áldozat?
· Ismeretlen holttestet találtak
· Magyarország hírei
· Nagyvilági hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!