Magyarország

2008.09.23. 07:22

Szomszédja erőszakolhatta meg a hat éves kislányt

<p>Egy hat éves kislányt erőszakolt meg a gyanú szerint a gyerek családjának 60 éves szomszédja Baranya megyében, egy Siklós melletti kistelepülésen.</p>

Az anya két hete tett bejelentést gyanújáról, a rendőrség elfogta, a bíróság pedig azóta előzetes letartóztatásba helyezte a 60 éves férfit. Az ügy részleteiről a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az eset néhány hete történt egy Siklóshoz közeli kistelepülésen. A gyanú szerint a hat éves kislány családjának szomszédja valószínűleg megerőszakolta a gyermeket. Az estről a gyermek anyja tett bejelentést.

Azt, hogy pontosan hogyan és mi történt, a rendőrség nem kívánja nyilvánosságra hozni. Annyi bizonyos, hogy az ügyben szakértőt is bevontak, az eset pontos körülményeit egyebek mellett ez a vizsgálat fogja kideríteni. A 60 éves férfit őrizetbe vették és azóta a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

  • Balesetek, bűnügyek
  • Pofont adott a tanárnőnek a diák Alsózsolcán
  • Folytatódoptt az olaszliszkai "lincseléses per"
  • Neten zaklatott gyerekeket a nyíregyházi férfi
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!