Magyarország

2008.07.04. 09:27

Telefonnal popcornt készíteni?

<p>Nyíregyháza - Azt már tudjuk, hogy mobiltelefonnal nem lehet kinyitni egy központi zárat. De igaz-e az a pletyka, hogy 4 (vagy több) rádiótelefonnal ki lehet pattogtatni néhány szem kukoricát? Ezt is kipróbáltuk!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/popcorn-leleplezes-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/popcorn-leredeti-eleplezes-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank">Az eredeti videó: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

KATTINTSN A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!

Önnek sikerült? Küldje el tapasztalatait a szon@inform.hu címre!

 

Kapcsolódó cikkek:

  • Mobiltelefonnal autót kinyitni?
    Bezártad az autókulcsot, és többszáz kilométerre vagy otthonostól, ahol a pótkulcsot tartod? Semmi baj! Egy mobiltelefon segítségével könnyen megoldhatod a problémát! Igaz ez? Utánajártunk! 

  • Ingyen kaja a McDonaldsban?
    Pofátlan trükkel próbálnak meg egyes autósok McDonalds-os ételekhez jutni.

  • Négy trükk, hogyan alkudd ki a fizetésemelést
    Évek óta keményen dolgozol a cégnél? Megbízható, hozzáértő munkatárs vagy, akire mindig lehet számítani, még akkor sem berzenkedsz, ha túlórázni kell, vagy helyettesíteni a beteg kollégát?

  • Olvassa autós híreinket!
    Magyarország és a nagyvilág autós hírei egy helyen!

  •  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!