Magyarország

2008.06.27. 14:45

Holttestet találtak a Balatonban

<p>Egy ismeretlen férfi holttestét találták a Balatonban, Zánkán, az üdülő terület mögötti nádas víz felőli oldalán, a strandoktól távol - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteken Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivője. <BR /></p>

A vízben lebegő holttestet egy vitorlásról vették észre, ők értesítették a rendőrséget, amelynek kiérkezéséig a vízimentők biztosítják a helyszínt. A bejelentés délután egy órakor történt. A VMSZ helyszínen tartózkodó munkatársa szerint egy 50 év körüli férfi lehet az áldozat. Holtteste már hosszabb ideje lehet a vízben. Az ügyben a rendőrség folytatja a vizsgálatot.

Idén - a pénteken talált férfivel együtt - hárman haltak meg a Balatonban, annyian, mint tavaly június 27-ig. Az előző idényben összesen 17 ember vesztette életét a tóban - tájékoztatott Horváth László őrnagy a Balatoni Vízirendészet parancsnoka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!