Magyarország

2008.05.20. 15:50

Vizsga előtt megvágták Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Újfehértóról Nyíregyházára indult vizsgázni hétfőn reggel egy 19 éves középiskolás. A vonaton éppen a tételeit nézte volna át, amikor három ismeretlen lépett hozzá, és a mobiltelefonját követelte.</p>

A fiú ezt megtagadta, mire többször megütötték, és az egyik támadó késsel megvágta a hasát. A fiatalember továbbra sem engedett a bűnözőknek, a szerelvény a közben beérkezett Nyíregyházára, így a rablók zsákmány nélkül távoztak, a fiú pedig leszállt.

Mivel csak könnyű sérüléseket szenvedett, nem szólt senkinek, hanem bement vizsgázni. Ott vették észre, hogy véres az inge, és értesítették a rendőrséget és a mentőket. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek után nyomoz. Ha a bűncselekményt követően azonnal hívják a 107-et, az elkövetőket azóta valószínűleg már elfogták volna.

A 18-20 év körüli elkövetőkről az alábbi személyleírás áll rendelkezésre: egyikük kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, hullámos, rövid, fekete haja elöl hosszabbra volt hagyva. Bőre kreol, kék színű farmert és piros inget, függőlegesen vékony fehér csíkokkal viselt. A másik kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, bal szemöldökében piercinget viselt, haja szalmasárgára volt festve. Fehér póló és kopott kék farmerdzseki volt rajta. Aki információval rendelkezik róluk, hívja a (42) 524-600 telefonszám 34-12 mellékét, vagy a 107-es rendőrségi vonalat!

Kapcsolódó cikkek:

  • Újabb késelés: az áldozat egy hajdúdorogi tinilány
    Ismeretlen tettes szúrt oldalba egy 16 éves lányt Hajdúdorogon egy családi ház udvarán. A sérült szerdán már jobban volt. A kést ki kellett operálni a testéből.  
  • Újabb vonaton rabló fiatalok
    Egy 18 éves besztereci fiút erőszakkal lefogták a vonaton, megveréssel fenyegették, torkát szorították, majd eltulajdonították a nála lévő értékeit MP3 lejátszóját, 2 arany karláncot 1 arany nyaklánc darabját, pénztárcáját a benne lévő 23.000 Ft készpénzzel, valamint iratait és bankkártyáját.
  • Sztrájk vagy biztonság? – a vasúton
    A MÁV financiális gondjai kihatnak közvetlenül a szolgáltatás minőségére és biztonságára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!