Magyarország

2008.05.03. 09:29

Súlyos baleset Szegeden - öten sérültek meg

<p>Szeged - Ittasan okozott balesetet egy 19 éves fiatalember szombatra virradó hajnalban Szegeden. A balesetben öten sérültek meg.</p>

Az egyik kereszteződésben egy autó nem adta meg az elsőbbséget a másiknak, és összeütköztek. Kiderült hogy a vétkes sofőr ittas volt, ezért a helyszínen elvették a jogosítványát. Csak az ő kocsijában ülők sérültek meg a balesetben.

A vétlen autós kocsijában hat ember - köztük gyerekek - utaztak. Az elsőbbségadás nélkül a kereszteződésbe hajtó másik autóban öt ember ült. Az ütközés nyomán a szabálytalanul érkező autó két lámpaoszlopnak is nekicsapódott.

Az autó két utasa - egy 18 éves fiú és egy 19 éves lány - súlyosan megsérült, három társuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

A másik kocsiban ülőket a biztonsági öv, a gyerekülés és a kinyíló légzsák óvta meg. Mivel a hibázó sofőr ittas volt, a helyszínen elvették a jogosítványát és ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!