Magyarország

2008.05.17. 12:33

Négyszer hátba szúrta riválisát Szegeden

<p>Szeged - Négyszer hátba szúrta volt barátnője új barátját egy férfi péntek este Szegeden.</p>

A férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A szurkálót letartóztatták a rendőrök.

A 25 éves fiatalember kapcsolata januárban ért véget barátnőjével, ezt azonban nem tudta elfogadni, ezért folyamatosan zaklatta volt élettársát személyesen és telefonon is. A fiatal nő időközben egy új kapcsolatba lépett. Amikor volt barátja ezt megtudta, az új barátot is zaklatni kezdte. Mivel a nő a folyamatos fenyegetések miatt félt volt barátjától, ezért beleegyezett, hogy néha nyilvános helyen találkozik vele.

Amikor a férfi megtudta, hogy volt kedvesét eljegyezték, ismét találkozóra hívta a lányt, ahová elkísérte a vőlegénye is. Összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett a két férfi. Ekkor került elő a kés, amivel a férfi négyszer hátba szúrta volt barátnője párját. A szúrások létfontosságú szerveket nem értek, azonban a fiatalember nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfi beismerte, hogy megszúrta riválisát, de azt mondta, hogy akaratán kívül, védekezés közben tette. A rendőrség szerint az a körülmény, hogy a férfi kést vitt magával a találkozóra, arra utal, hogy készült a bűncselekményre. A férfit őrizetbe vette a rendőrség - mondta Szenti Szabolcs - Csonrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

  • Nézze meg videóinkat a témában!  
  • Holttest a Balatonban
  • Eltűnt egy motorcsónakos férfi a Balatonban  

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!