Magyarország

2008.05.30. 10:25

Meghökkentő

<p>Olvassa el a megdöbbentő, meghökkentő hírekből álló hírcsokrot.</p>

Agyonvertek egy fiatal férfit Budapesten
Budapest - Agyonverte ismerősét egy férfi pénteken hajnalban egy budapesti lakásban.

Vigyázz, ha jön a zebra!
Egyebek mellett sebességkorlátozás bevezetésével védené a zebrán haladó gyalogosokat az új rend kormánybiztosa, aki már tárgyalt a módosításokról a közlekedésért felelős tárca államtitkárával is.

Rabolt és zsarolt egy 15 éves fiú
Rablással és zsarolással gyanúsít a szentesi rendőrség egy 15 éves fiút, aki hónapokon át pénzt követelt két iskolatársától.

Újra támad az influenzavírus
Országos járvány nincs, de újból támad itthon az influenza. Az orvosok szerint ez a vírus más mint a téli, nem hat rá az eddigi védőoltás, a tünetei is kellemetlenebbek.

Fenyegető üzeneteket kapott a főpolgármester a turulszobor miatt
Budapest - Fenyegető üzeneteket kapott a főpolgármester csütörtökön este, a Fővárosi Közgyűlés turulszoborról szóló döntése miatt.

Lehet tilosban traffipaxolni?
Nem vonatkoznak a traffipaxoló rendőrségi autókra a KRESZ szabályai. Ezt mondta az RTL Híradónak az ORFK Közlekedésrendészeti Osztályának alezredese.

Egy nagykanizsai rendőr halt meg a balesetben Nagykanizsánál
Gyászolnak a Zala megyei rendőrök. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 26 éves járőre május 29-én délután Somogy megyében, Pogányszentpéter térségében szolgálaton kívül, saját autójával közlekedési balesetet szenvedett, amelyben életét vesztette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!