Magyarország

2008.05.16. 11:43

Koós: kórral küzd vagy korral küzd?

<p>Koós János halálos kórral küzd - folyt egész csütörtökön a csapból is. Bevallom nőiesen megsajnáltam...aztán délután jött a meglepetés!&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.urbanek/mokka-koos-tv2-riport.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Rendben: Tudom én, hogy a délutáni "matinéműsorokat" előre felveszik, de azért mégiscsak furcsa, hogy az egyik kereskedelmi csatorna műsorábanKoós János parádézott, borozgatott, vidámkodott, holott minden média az őt fenyegető halálos kórról írt... Furcsa - gondoltam -, végül beadtam a derekam a média okosainak: betudtam annak, hogy előre felvett műsor...

De! Péntek reggel kiderült az igazság számomra (végre egyszer)! Élő egyenes adásban láttam: bizony Koós János jól van, humoránál van, és még ma sem "teljesen őrült"! Sőt! Megszokott humorával fejtette ki, hogy őt bizony maximum a kor fenyegeti, de semmiképpen nem halálos kór! Ennek persze örülök, örvendjen jó egészségnek a zongorázó kislány atyja legalább még hetven évig, de csak megkérdezném én: akkor most mi is az igazság? Melyik média akrja ledugni a torkunkon a hamisat és melyik az igazat?

Azt hiszem ez az, amit magunkban kell eldönteni, mert más választásunk nincs, Vagy naivan lenyelünk mindent, és elhisszük, amit látunk, vagy egyszerűen csak nem hiszünk a szemünknek. Mert hogyan tudnánk szólni végre valakinek: az igazat mondd, ne csak a valódit!

KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT:

Előzmény:

Koós János küzd a kór ellen

Súlyos betegséggel küzd Koós János. A 70 éves táncdalénekes emésztőrendszerét a rettegett kór támadta meg. - írja a Blikk.

További bulvár-hírek:

Borlovag lett Alföldi Zoltán és Lányi Lala

Nem mindennapi élményben volt része az RTL Klub híradósának és a népszerű zenésznek, ugyanis Villányban Borlovaggá avatták őket. Lányi Lala és Alföldi Zoltán 2008.05.14.

Hülyét csinálnak magukból 

Majdnem késhegyig menő vitát folytattunk a feleségemmel, mikor vázoltam neki a témát, melynek a címe: Van az a pénz.
A kereskedelmi csatornákon zajló „főzősókról” van szó (Vacsoracsata és Hal a tortán címekkel).

- VK -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!