Magyarország

2008.05.12. 12:18

Holtan találták a tiszalúci horgászt Tiszadobon

<p>Tiszadob - Vasárnap Tiszadob közelében találták meg a folyóban annak a 40 éves tiszalúci férfinak a holttestét, akit azóta nem láttak, hogy május 1-én horgászni indult a holtágra.</p>

A bejelentést követően keresték az eltűntet, de akkor csak csónakja került elő. A Szerencsi Rendőrkapitányság által elvégzett helyszíni szemle nem tárt fel bűncselekményre utaló körülményt, az eljárást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság szakértő bevonásával folytatja.

Fülöp Gergely rendőr főhadnagy
szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek:

Nem tért haza a horgászni indult tiszalúci férfi
Nem tért haza a horgászásból a május elsején horgászni indult tiszalúci férfi, ezért másnap bejelentést tettek hozzátartozói a rendőrségen. A Spider speciális mentők is keresik a férfit...

Megtalálták a Tolcsva patakba fulladt nő holttestét
A Tolcsva patakban Vámosújfalu partszakasza közelében találták meg az elsődleges információk szerint annak a közel 50 esztendős nőnek a holttestét akit Tolcsva belterületén saját kertjének a végében ragadott magával a hirtelen megduzzadó patak vize.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!