Magyarország

2008.05.09. 09:59

Gyilkosság történt Vizsolyban az utcán

<p>Vizsoly - Nyílt utcán szúrtak le egy férfit Vizsolyban csütörtökön, az esti órákban - az elkövetőt elfogták. A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja a tetthelyen van.</p>

2008.05.09.: Gyerekeik összeveszése után vívtak meg a szülők

Csütörtökön este Vizsolyban történt gyilkosság indítékaként a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, a szurkáló és az áldozattá váló férfi kisgyerekei néhány nappal korábban összevesztek és verekedtek is - tájékoztatott Dobi Tamás a B.-A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Irodájának munkatársa péntek reggel. Nagy valószínűséggel ennek volt a folytatása, hogy a két férfi egymásnak esett, és közöttük a szócsatát a 32 éves fiatalabbik férfi egy késsel zárta le. Többször megszúrta 39 éves falubelijét, és meg is vágta még néhányszor. A kihallgatás során az emberölés miatt eljárás alá vont, majd őrizetbe vett férfi részbeli beismerő vallomást tett, azt azonban tagadta, hogy ölni akart volna.


Leszúrta falubelijét az nyílt utcán Vizsolyban egy helyi férfi csütörtökön a koraesti órákban. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint korábbi nézeteltérés miatt estek egymásnak. A megdöfött férfi azonnal összeesett.

A helyszínre érkező mentők már csak a halál beálltát állapíthatták meg. Az ügyben a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja kezdte meg a vizsgálatot.
Az elkövetőt elfogták és őrizetbe vették. Az indíték még nem ismert. Az adatgyűjtés és kihallgatás csütörtökön este megkezdődött

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!