Magyarország

2008.04.01. 12:57

Védőnőre támadtak Nyírcsaholyban

<p>Nyírcsaholy - Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást egy<br /> 29 éves nyírcsaholyi nő és anyósa ellen a Nagyecsedi Rendőrőrs. <dia width="900" height="700" alt="Tisztázatlan támadás Nyíregyházán 2007.08.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tiszt_zatlan_t_mad_s_Ny_regyh_z_n_2007_08_2/index.shtml , SERIE ,900,700)">Tisztázatlan támadás Nyíregyházán <img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tisztázatlan támadás Nyíregyházán 2007.08.24." /></a></dia></p>

A jelenlegi adatok szerint a családhoz hétfőn azért ment ki a védőnő, a gyermekjóléti szolgálat munkatársa és egy gyakorlaton lévő főiskolai hallgató, mert a 15 hónapos babának a felszólítás ellenére nem adatták be a kötelező védőoltást.

A három hölgyet először szidalmazni kezdték, majd a nagymama a védőnőre támadt, amiben segítségére sietett a hétgyermekes anyuka is. A védőnő és a főiskolás könnyű sérüléseket szenvedett, a harmadik hölgy nem sérült. A bántalmazás során egyikük úgy nekiesett az autójuknak, hogy a visszapillantó tükör is letört - tudtuk meg Fülöp Gergely rendőrfőhadnagytól.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

Szakállas trükk újabb változata Tiszadobon
Egy idős tiszadobi házaspár hétfőn vette észre, hogy előző nap trükkös tolvajok lopták meg őket. A sértetteket három ismeretlen kereste fel azzal, hogy megvennék régi tévéjüket...

Százezres iskolai lopás Nyíregyházán
Két fiatal surrant be hétfőn délben egy nyíregyházi általános iskolába. A tettesek a fiúk tornaöltözőjéből négy mobiltelefont és más értékeket tulajdonítottak el.

Hamis papírokkal próbálkozott Záhonyban
A záhonyi határátkelőn egy hétfőn hajnalban belépésre jelentkező férfi olasz személyi igazolványa és tartózkodási engedélye bizonyult hamisnak az ellenőrzés során.

Sikkasztás és csalás miatt körözték a Csengersimán bejelentkező férfit
A csengersimai határátkelőn egy Románia felől belépésre jelentkező férfiról derült ki, hogy hazánkban sikkasztás és csalás miatt bírósági elfogatóparancs van ellene érvényben. A 38 éves román állampolgárt őrizetbe vették.

Bugyikat és melltartókat loptak Nyíregyházán
Március 31-én tett feljelentést a rendőrségen egy nyíregyházi üzlet képviselője, hogy a hónap elején összesen 60.000 Ft értékben loptak el tőlük bugyikat és melltartókat.

Zsákos betörő Kálmánházán
Ismeretlen tettes tört be egy kálmánházi ingatlanra március 31-én reggelre. Az elkövető két láncfűrészt és 15 zsák vetőkukoricát tulajdonított el, összesen a 675.000 Ft értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!