Magyarország

2008.04.12. 09:32

Pokróc alatt rejtőzött a körözött nő

<p>Galyatető - Három éve körözték a rendőrök azt a 42 éves asszonyt, akit végül pénteken délelőtt egy autó pokróca alatt találtak meg - tájékoztatott közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.</p>

Egy galyatetői háznál bukkantak a budapesti nő nyomára. Egyik hozzátartozója az autójával állt ki a ház udvarából, amikor a nyomozók igazoltatták. A férfi megengedte, hogy átkutassák a lakást, ahol a kanapé mögötti lambéria falban egy titkos rekeszt, abban pedig női ruhákat találtak. Ezután átkutatták az autót is. Az asszony az első ülés mögött, egy pokróc alatt lapult.

A rejtőzködő nőt a Pesti Központi Kerületi Bíróság három közokirat hamisítási ügy miatt kereste, de gazdasági bűncselekmények miatt nyomában volt a Nemzeti Nyomozó Iroda, az V. és a VI. kerületi Rendőrkapitányság is. Összesen kilenc elfogatóparancs volt érvényben ellene, most őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!