Magyarország

2008.04.08. 06:11

Kilenc éves gyermek és édesanyja égett halálra Csepelen

<p>Csepel - Egy kilenc éves gyerek és édesanyja égett halálra kedden hajnalban, nem sokkal négy óra előtt egy csepeli épületben. A néhány négyzetméteres kunyhóban hárman laktak, a tűzoltók kiérkezésekor egy férfi lángoló ruhában menekült ki az épületből. A holttesteket az oltás után találták meg, a tűz pontos okát még vizsgálják. <BR /></p>

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, a XXI. kerületi Csepeli úton egy néhány négyzetméter alapterületű kunyhó égett le. Az égő építményből az ott lakó férfi lángoló ruhában menekült ki.

Őt a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A tűzoltók az oltás után két összeégett holttestet találtak. Egyikük egy kilenc éves gyermek, a másik feltehetően az édesanyja.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta a tüzet, de annyi biztos, hogy a kunyhó lakói egy légkábelen keresztül szerezték az áramot, amivel egy nagy teljesítményű elektromos hősugárzót működtettek. A tüzet ez is okozhatta.

Videó a tűzről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!