Magyarország

2008.04.05. 15:08

Betáncolna a döntőbe Miss Universe

<p>Bóna Ildikó, a Miss Universe Hungary győztese, Kínába utazott a Turizmus királynője világversenyre. A legszebb testű királynőnek választott szépség úgy döntött, betáncolja magát a döntőbe. <dia width="900" height="700" alt="Betáncolna a döntőbe Miss Universe 2008.04.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bet_ncolna_a_d_nt__337_be_Miss_Universe_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Betáncolna a döntőbe Miss Universe 2008.04.05." /></a></dia></p>

Bóna Ildikó lassan egy éve viseli a Miss Universe címet, s azóta több országba is eljuttatta a szépsége. A világszépe-választás Mexikóban volt, aztán a Seychelles-szigeteken 42 ország szépsége közül a legszebb testű lánynak választották. A barna bombázó a héten Kínába repült, hogy a Turizmus királynője címért versenyezzen. Ehhez alaposan áttanulmányozta a hazai turizmus legfontosabb célpontjait, és egy különleges produkcióval is készült.

„A verseny két fordulójában a színpadi rátermettségünket is bizonyítani kell – mondta Bóna Ildikó. – Először arra gondoltam, hogy valami focival kapcsolatos számot mutatok be.

A párom, Maróti Béla, a Kaposvár középpályása, szívesen segített volna, hogy jól sikerüljön. Beszereztem a focilabdát és a válogatott mezt is, de nem maradt idő a gyakorlásra, így lemondtam róla. Egy csárdást viszont eltáncolok. A döntőig több verseny is lesz, biztosan nem fogok unatkozni a következő hetekben.”

A szépségkirálynők a több mint három hét alatt bejárják az egész országot. Háromnaponta újabb és újabb városba utaznak, hogy az olimpiát minél több helyen népszerűsíthessék. Ildikó Magyarországot is szeretné reklámozni kint tartózkodása idején.

„A döntő április 13-án lesz, akkor derül ki, ki lesz a Miss Tourism World. Aztán hazajövök, és átadom Miss Universe-koronámat. Ennek ellenére szépségkirálynőként még van két meghívásom Szlovéniába és Japánba. Egy éve viselem a címet és nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan eltelik majd ez az idő.”
NÉZZE MEG A VIDEÓT BÓNA ILDIKÓVAL:

Forrás: vasarnapreggel.hu

Kapcsolódó cikkek:

Japán nő lett a világ szépe

Egy 20 éves japán modell lett az idei Miss Universe. A hétfő este Mexikóvárosban tartott döntőben Mori Riyo mögött egy brazil és egy venezuelai lányt végzett.

Megtarthatja koronáját a szépségkirálynő

A róla készült botrányos fotók ellenére megtarthatja koronáját Franciaország szépségkirálynője, a nemzetközi megmérettetéseken azonban nem vehet részt – döntött a verseny rendezője.

Szaftos képek miatt ugrott a cím

Megfosztotta szépségkirálynői címétől Miss Nevadát csütörtökön a verseny szervezője. A 22 éves Katie Reesa trónfosztását annak köszönheti, hogy pikáns képek jelentek meg róla az interneten. A fotókon lányokkal csókolózik és a melleit mutogatja a szépségkirálynő egy bulin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!